futsal

2019.12.30. 12:39

Válogatottat igazolt a kecskeméti ScoreGoal

Az NB I.-ben újonc, és a 14 forduló után a tízcsapatos liga tabelláján a jelenleg a 8. helyet elfoglaló ScoreGoal Kecskemét Futsal egyesülete a rövid téli szünetben szerb válogatott játékost igazolt Aleksandar Gavrilovic személyében.

Vincze Miklós

Forrás: scoregoal.hu

Fotó: Reti Attila

A 21 éves szerb játékos 2012-ben kezdett el futsalozni a Vrnjacka Banja Futsal Club Olimp együttesében. Hat évet töltött el annál a gárdánál a jelenlegi ifjúsági szövetségi kapitány, Prsa Jovanovic kezei alatt, majd 2018-ban az Ekonomac Kragujevac együtteséhez igazolt, ahol mindössze fél év után felkerült a B-csapatból a legjobbak közé.

– Azért választottam az SG Kecskemét Futsal csapatát, mert a kecskeméti klub és a nevelőegyesületem közt nagyon sok a hasonlóság. Az egyre nagyobb célok elérésének a vágya, az új és új sikerre való éhség ott van a csapatszellemben, ami különösen szimpatikus számomra. Meggyőződésem, hogy jó döntést hoztam, amikor Kecskemétre igazoltam – jelentette ki Aleksandar Gavrilovic.

A fiatal játékos három évnyi kemény munka után nemrég bemutatkozhatott hazája felnőtt válogatottjában is.

Aleksandar Gavrilovic a kecskeméti futsalosoknak az idei első idei hazai bajnokiján, a Dunaferr elleni bajnoki mérkőzésen, amelyet január 10-én este 19 órai kezdettel vívnak szokásos otthonukban, a Messzi István sportcsarnokban, még csak a lelátóról szurkolhat a csapattársainak. A kecskeméti első osztály futsalgárda mezét legelőször a Ferencváros ellen húzhatja fel, az NB I. 16. fordulójában, a Népligetben esedékes idegenbeli találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában