labdarúgás

2019.12.23. 12:03

Lázár Bencére emlékeznek a Messzi István Sportcsarnokban

December 29-én vasárnap kerül megrendezésre a II. Lázár Bence Emlékgála a Messzi István Sportcsarnokban.

baon.hu

Az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Lázár Bence Emlékgála azzal a céllal jött létre, hogy méltó emléket állítson a kiváló labdarúgónak, Lázár Bencének.

A 35 év feletti korosztálynak kiírt tíz csapatos teremlabdarúgó tornán Bence korábbi klubjai mellett több NB I.-es, NB II.-es és NB III.-as futballklub képviselteti magát, valamint számos korábbi első osztályú, illetve magyar válogatott labdarúgó lép pályára.

Az emlékgála programját további három színvonalas gálamérkőzés színesíti.

A Megnyitó keretein belül Bence legkedvesebb dalát Caramel élőben adja elő.

A rendezvény ideje alatt a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat 10:00-15:00 óra között irányított véradást szervez a helyszínen, Gereben Lívia és Murcsik-Pávó Réka gyógyulásáért.

A rendezvényhez kapcsolódóan december 6-26. között aukcióra kerül egy, az Újpest FC 2019/2020-as NB I.-es kerete által aláírt, egyedi, egyetlen, a II. Lázár Bence Emlékgálára készült mez. Az árverésből befolyt összeg teljes egészében a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány részére kerül felajánlásra. Az egyedi Lázár Bence mezre ide kattintva tud licitálni.

Belépők kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen kaphatók.

Az esemény teljes bevétele a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány számára kerül felajánlásra. Az alapítvány célja a leukémiás betegek támogatása.

Az alapítvány számlaszáma: 51700117-15004615 Fókusz Takarékszövetkezet Kerekegyháza.

Az alapítvány elérhetősége: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában