labdarúgás

2019.12.11. 12:42

Belelendültek a KTE-s öregfiúk

A KTE Öregfiúk csapata az elmúlt hétvégén kezdte meg a téli teremszezont, a PMSC Öregfiúk Egyesület által először megszervezett Gienger-Hungária Öregfiúk Teremtornán.

Vincze Miklós

Pécsen 4. helyet ért el a csapat

Forrás: Petőfi Népe

A Lauber Dezső Sportcsarnokban megannyi korábbi NB I.-es és válogatott sztár szórakoztatta a nézőket, a KTE a 4. helyen végzett.

A tornán potyogtak a gólok, a KTE csoportja a végletekig kiélezett is volt. Czéh Lászlóék nyitásként meglepték a hazaiakat egy 3–2-es sikerrel, majd a Videotontól egy kilencgólos meccsen kaptak ki. Mivel körbeverés alakult ki, gólkülönbséggel a bronzéremért mehetett tovább a KTE. Ez sem volt unalmas meccs, hiszen a hírös városiak a jó erőkből álló Újpesttől kaptak ki 6–5-re. A döntőt az Eszék 3–3 után büntetőkkel nyert meg a Vidi ellen.

PMSC–KTE 2–3 (0–2)

Gól: Ulrich, Sipos J. ill. Koncz 2, Némedi

KTE–Videoton 4–5 (2–2)

Gól: Némedi 2, Csordás, Kovrig ill. Tassy, Balogh Z. 3., Mitring.

Bronzmeccs:

Újpest–KTE 6–5 (3–4)

Gól: Weisz 2, Zombori 2, Sztaskó, Turi ill. Koncz 2, Kovig, Csordás, Márics.

– Kiváló rendezvény volt, sok nézővel, nagy hangulattal – nyilatkozta a kecskeméti Berki Zoltán. – Jól játszottunk, de alig várjuk, hogy a Lázár Bence emléktornán még jobb helyezést érjünk el.

Pécsen 4. helyet ért el a csapat
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában