Labdarúgás - megye II.

2019.11.04. 15:09

Elvitte a pontokat a Lokitól a Laki

A megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában, a 11. fordulóban a kiskunfélegyházi Vasutas SK, azaz a Loki a Lakiteleket fogadta. A vendégcsapat elvitte a lelkes vasutasok otthonából a pontokat.

Vincze Miklós

Fotó: Szentirmay Tamás

Az őszt jól kezdő, aztán némi meglepetésre bukdácsoló Lakitelek volt az esélyese a kiskunfélegyházi mérkőzésnek. A mérkőzéseiken lelkesen küzdő hazaiak mindjárt az elején megnehezítették a saját dolgukat, Kele 5. percben szerzett öngóljával ugyanis a Lakitelek szerezte meg a vezetést, Erős Gergő a 40. percben szerzett góljá val már az első félidő végén kialakította a 0–2-es végeredményt.

Vasutas SK–Lakitelek 0–2 (0–2)

Kiskunfélegyháza, 50 néző. Vezette: Borsós (Csire, Korsós)

Vasutas SK: Kovács L. – Szűcs (Abonyi), Pánczél, Fekete (Grósz), Vízhányó (Seres), Virág, Homoki-Szabó, Varga, Kele, Makai, Rutai. Játékos-edző: Grósz Gábor

Lakitelek: Balogh – ifj. Sáfár, Kertész, Győri, Hencz, Erős (Illés), Subicz, Huber, Kovács L. (Kasza), Farkas, Tamásy K. (Harabula). Edző: Sáfár Sándor

Gól: Kele (öngól) az 5. percben, Erős a 40. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában