futsal

2019.11.17. 19:53

A második kört kezdi a Scoregoal csapata

Az élvonalbeli bajnokság alapszakaszának második felét kezdi hétfő este az SG Kecskemét Futsal. A tíz csapatos tabellán utolsó előtti helyen álló hírös városi együttes a jelenleg harmadik Nyírgyulaj vendége lesz 18 órától Nyírbátorban.

Borbély Károly

Koós Károly (balra) edző bizakodó

Fotó: Bús Csaba

– A két csapat különböző utat járt be eddig, ellenfelünk az eredményei alapján a dobogón áll, és a felsőházért küzdenek hétről hétre. Ebből adódik, hogy az előttünk álló meccs esélyesei a hazaiak, viszont a legutóbbi fordulóban, Veszprémben előremutató volt a játékunk, és ez bizakodásra adhat okot. Tudjuk, hogy a szurkolóik nagyon jó atmoszférát teremtenek a csarnokban, felfokozott hangulatú meccsre van kilátás. Bátran kell játszanunk, akárcsak Veszprémben, és akkor reális lehet a pontszerzés hétfőn – mondta a kecskemétiek trénere.

Koós Károly (balra) edző bizakodó
Fotó: Bús Csaba

A hírös városi gárda a legközelebbi hazai bajnokiját jövő hét hétfőn játssza, az utolsó helyen álló Rubeola FC-t fogadja 19 órától a Messzi István Sportcsarnokban. A két gárda őszi meccsén a Kecskemét nyert 3–0-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában