labdarúgás - megye II.

2019.10.05. 11:46

Újabb örökrangadót vív a hétvégén a Lakitelek

Öt ponttal meglépett a megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában az üldözőitől a remekül kezdő, még mindig százszázalékos Nemesnádudvar. A hétvégén Mélykúton szeretnék folytatni a szép sorozatukat.

Vincze Miklós

Erős Gábor (Lakitelek)

A hat meccsen harminchat gólt szerző Géderlak Szeremlére látogat. Nem valószínű, hogy gólszegény mérkőzés várható. Szoros meccsen veszített Baján a Kunbaja, ám az Érsekcsanád elleni győzelemmel megerősítheti a harmadik helyét, sőt, a Géder botlása esetén előzhet is. A Csanád ebben nem akar partner lenni. Kemény rangadó vár a Bajára, Sükösdre látogat.

Északon az SC Hírös-Ép szabadnapos, de csak egy csapat előzheti meg, a Kunszállás. Kertész Gáborék nem is akarják elmulasztani ezt az alkalmat, ehhez viszont kemény ellenfelet kell hazai pályán legyűrniük, ugyanis a tabellán följebb vágyó Kiskunmajsát fogadják.

Erős Gábor (Lakitelek)

Újabb rangadót vív a Lakitelek, ezúttal Nyárlőrincen vár rájuk a múlt heti után egy újabb örökrangadó. A Pálmonostora kihasználná az előttük állók esetleges botlását, ehhez a KHTK II.-t kellene legyőznie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában