labdarúgás

2019.10.28. 21:34

Szoros mérkőzésen győzött az Arany Bácska

A 7. forduló előtt a 14 ponttal listavezető Arany Bácska a 4. helyen tanyázó Elektrans-Kiskunhalasi FC vendége volt a női megyei első osztályú bajnokságban. A papírforma vendéggyőzelmet ígért, ami be is jött, noha a hazaiak nem adták olcsón a pontokat.

Vincze Miklós

Fotó: Pozsgai Ákos

Élvezetes, színvonalas, jó mérkőzést, és óriási küzdelmet hozott a kiskunhalasi és a jánoshalmi hölgyek hétvégi találkozója. Az első játékrészben nem is esett gól, az egyetlen találatot, amely a három pont sorsát eldöntötte, Csamangó Dóra szerezte a második játékrészben: szép egyéni megoldást követően lőtt a kapuba. Megérdemelte a három pontot a vendégcsapat, ugyanakkor a fiatalabb erőkből álló, a jövőt építő hazai gárda is nagyon szépen helytállt.

Annál is értékesebb ez a jánoshalmi győzelem, mert az Arany Bácska eddig a Mórahalommal holtversenyben vezette a tabellát, ám a Mórahalom ugyanebben a fordulóban kikapott Kiskőrösön, így az Arany Bácska három pont előnyre tett szert az élen.

Elektrans-Kiskunhalasi FC–Arany Bácska Egyesület 0–1 (0–0)

Kiskunhalas, vezette: Suba Zoltán, Barta Viktória

Kiskunhalas: Balázs Tímea – Szombati Mihályné, Vincze Beatrix, Dér Anett, Szabó Ddaniella, Végh Emese, Judák Beáta, Nyitrai Nóra, Szombati Alexa. Vezetőedző: Sztánkó Árpád

Arany Bácska: Sárközi Dóra – Illés Réka Stibrik Adél), Szakál PEtra, Csorba Vivien (Mazuk Lili), Nagy Vivien, Madarász Éva, Fuczin BEttina (Lajos Vivien), Doszkocs Judit (Ábrahám Ramóna), Csamangó Dóra.

Gól: Csamangó Dóra a 46. percben.

Sárga lap: Madarász Éva a 75. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában