kézilabda / galériával

2019.10.05. 08:42

Magabiztosan nyert az Ózd ellen a KTE-Piroska

Azt az Ózdot fogadta a KTE-Piroska szörp a férfi kézilabda NB I.B Közép csoportjában, a 4. fordulóban, amellyel rendre kiélezett, szoros csatákat vívnak a kecskemétiek. Ezúttal a megszokottnál jóval simábbra sikerült a mérkőzés, ami miatt a hírös városiak egyáltalán nem bánkódtak, hiszen itthon tartották a pontokat.

Vincze Miklós

Fotó: Bús Csaba

Nagy lendülettel kezdett Ocsovai Zsolt csapata, az ötödik percben már három góllal vezettek a hazaiak (4–1), a félidő derekára pedig hatgólosra nőtt az előny (9–3). A vendégek mestere hiába követett el mindent – egyebek mellett azért is, mert a hazai hálóőr, Podoba lehúzta a rolót – , 14–4-nél már megvolt közte tíz is. Végül 15–6-os állással vonultak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben sem engedett ki a hazai gárda, 18–11-es állás után három találattal, miközben gólt nem kaptak, ismét visszaállították tízre a különbséget. 21–11. A végén még arra is volt lehetősége a hazaiak trénerének, hogy a fiataloknak adjon lehetőséget, akik meg is hálálták a bizalmat, 27–18 lett a végeredmény.

– Gratulálok a játékosaimnak, hálás dolog egy ilyen mérkőzés után értékelni, hiszen kilenc góllal nyertünk – értékelte a találkozót Ocsovai Zsolt, a hazaiak vezetőedzője. –Ugyanakkor nem akarok ünneprontó lenni, de el kell ismernem, hogy sok hibával játszottunk, látszott, hogy van még hova fejlődnünk. Bízom benne, hogy ez a győzelem lökést ad a csapatnak, és nem járunk úgy, mint a legutóbb, amikor a Nyíregyháza elleni meccs után Algyőn mélyen a tudása alatt játszott a csapat. Dolgozunk tovább, a jövő héten a Ferencváros vendégei leszünk. Nehéz mérkőzésre számítok a Fradi fiataljai ellen, de nagyon szeretnénk ott is nyerni, hogy feledtessük az eddigi két idegenbeli fiaskót.

KTE-Piroska szörp–ÓAM-Ózdi KC 27–18 (15–6)

Kecskemét, vezette: Kiu, Kiu.

Kecskeméti gólszerzők: Bíró 5, Csordás 4, Tóth N. 4, Füstös 4, Kis D. 2, Nagy 2 (2), Berkes 2, Forgács 1, Szrnka 1, Csuzi 1, Talmácsi 1.

Hétméteresek: 3/2 illetve 3–0.

Kiállítások: 8 illetve 8 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában