kézilabda

2019.09.20. 12:30

A Nyíregyházát fogadja pénteken a KTE

A Nyíregyházát fogadja péntek este 7 órakor a Messzi István Sportcsarnokban a KTE-Piroska Szörp a férfi NB I/B-s bajnokság Keleti csoportjában.

Borbély Károly

A 2019/2020-as szezon múlt heti nyitófordulójában mindkét együttes vereséget szenvedett, a nyírségiek hazai pályán kaptak ki 21–17-re az Ózdtól, míg a hírös városiak az újonc Hatvan otthonából tértek haza 29–28-as fiaskóval.

– A Hatvan elleni vereség váratlanul ért bennünket, hiszen semmi nem utalt arra, hogy ennyire gyenge produkcióval rukkolunk elő. A második félidőben már úgy játszott a csapat, ahogy kell, de sajnos az első félidőben összeszedett nagy hátrány ledolgozásába belefáradtunk. Bízom benne, hogy a héten elvégzett munka látszódni fog a pénteki meccsen. Nagyon remélem, hogy az első hazai bajnoki meccsünkön győzelemmel mutatkozunk be – mondta Ocsovai Zsolt, a KTE edzője, aki elképzelhetőnek tartja, hogy játékosai kicsit félvállról vették az újonc gárdát.

– Sokszor hangsúlyoztuk, hogy egyetlen csapatot sem szabad félvállról venni, de elképzelhető, hogy néhányan kicsit legyintettek az újoncra. A Hatvan jó együttes, jól igazoltak, de azt a meccset nyerhettük volna, ha azt játsszuk, amit tudunk. Remélem, a pofon jókor jött. Azt mondtam a fiúknak, ne tekingessenek hátra, az már a múlt, a jövőjüket alakítsák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában