Kecskemét

2019.08.02. 11:06

Jazzfőváros-futás lesz szombaton

Szombaton ismét sor kerül a Iustitia egyesület rendezésében a Jazzfőváros-futásra Kecskeméten, a Benkó Zoltán szabadidőparkban.

Vincze Miklós

A rendezvényen szombat délelőtt 11 óra 30-kor rajtolnak el a futók, 2300 méteres távot kell megtenniük. A futásra nevezni a Dombnál, a verseny napján lehet a versenyközpontban, 9 és 11.15 óra között, a nevezési díj 2000 forint. Díjazásban részesül nemenként és kategóriánként az első három helyezett, külön elismerést kap a legfiatalabb és a legidősebb induló. Valamennyi regisztráló a verseny logójával ellátott pólót kap. A célba beérkezők pedig ajándék belépőt kapnak a Kecskemét Jazzfeszvitál szombati napjára. A zenei fesztiválhoz kapcsolódó jazzfutás előtt természetesen sor kerül a szintén augusztus elején megszokott, kéthavonta esedékes Domb-futásra is, amely ebben az évszakban a Perzselő nevet viseli. A Domb-futás rajtjára 9 órakor kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában