labdarúgás

2019.05.09. 14:04

Vendégek hoztak ajándékot Kerekegyházára

Kedden vendégek tisztelték meg a Kerekegyházi SE csapatát, a labdarúgó első osztályban megannyi sikert elérő Böőr Zoltán és Lázár Ernő, Lázár Bence édesapja látogatta meg a klubot. Nem is érkeztek üres kézzel.

Vincze Miklós

Az, hogy rangos vendégeket fogadott a Kerekegyházi SE, arra utal, hogy nem csak a Kerek szűkebb pátriájában köztudott, hogy Kerekegyházán milyen tudatosan és átgondoltan folyik az utánpótlás-nevelés.

A többszörös magyar bajnok, Magyar Kupa- valamit Szuperkupa győztes, Magyar válogatott Böőr Zoltán, az LV SPORT képviselője, valamint a Lázár család képviseletében Lázár Ernő, Lázár Bence édesapja tett baráti látogatást az egyesületnél, és komoly ajándékkal lepték meg a kerekieket, ugyanis húsz-húsz darab márkás futball labdát adományoztak a klub utánpótlás csapatai számára. Böőr Zoli részéről komoly érdeklődés tapasztalható a Kerekegyházi SE keretében folyó utánpótlás-nevelő, valamint közösségépítő munka iránt, örömmel és baráti érzésekkel hallgatta az egyesületi elnökhelyettes, labdarúgó szakosztályvezető beszámolóját.

– Ami a másik vendége illeti, a Lázár családdal ápolt barátságunk igen mélyen gyökerezik – nyilatkozta Kunsági Antal. Böőr Zoltán társaságában ma család feje, Lázár Ernő is megtisztelt a figyelmével minket, illetve szintén hozzájárult ajándékával a szakmai munkánkhoz. Igazán megtisztelő a számunkra, hogy a látogatás, illetve a komoly ajándék valódi elismerése munkánknak, arról nem is beszélve, hogy egy reményteljes jövőbeni szakmai, erkölcsi, baráti együttműködés alapjait tehettük le – zárta szavait Kunsági Antal.

Az egyesület játékosai már aznap délután birtokba is vették a játékszereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában