cselgáncs

2019.05.21. 18:31

Három bronzérmet szerzett a KJC-KeSI a diákolimpián

Zalaegerszegen rendezték a diák A és B korosztály országos diákolimpiáját. A Kecskeméti JC-KeSI tizenegy versenyzővel lépett tatamira a viadalon, ahol három bronzérmet, valamint négy ötödik helyet szerzett.

Borbély Károly

Nagysolymosi Tibor edző és az ötödik helyen végzettek kezükben az oklevéllel

Forrás: beküldött fotó

Az A korcsoport Benkovics Bendegúz (60 kg), Lovászi Bendegúz (66 kg) és Szendrővári Zsombor (49 kg) állhatott fel a dobogó harmadik fokára, míg a B mezőnyben Brezina Dániel (50 kg), Falusi Péter (29 kg), Szabó-Győrfy Zalán (35 kg) és Székedi Igor (50 kg) szerezte meg az ötödik helyet.

Nagysolymosi Tibor edző és a három kecskeméti bronzérmes
Fotó: beküldött fotó

– Örültem nagyon az A csapat eredményének, de nagyon sajnáltam a B csapatunkat, hiszen egy hajszálon múlt négyüknek is a dobogó elérése. Megérdemelték volna az érmeket, hiszen keményen dolgoznak a sikerekért. Sajnos nem mindig jön ki jól a lépés, néha kis szerencse is kell a versenyeken, most ez elmaradt. De tudom, hogy ezek a gyermekek ott vannak a legjobbak között az országban, eddigi eredményeik is ezt igazolják – mondta Nagysolymosi Tibor, aki Cseh Márkkal közösen készítette fel a fiatalokat.

Nagysolymosi Tibor edző és az ötödik helyen végzettek kezükben az oklevéllel
Fotó: beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában