labdarúgás

2019.04.08. 12:56

Megérdemelten nyert az ETO a Tiszakécske otthonában

Tizedik vereségét könyvelte el vasárnap a második vonalban szereplő Duna Aszfalt-Tiszakécske VSE. A Bács-Kiskun megyei együttes az első félidőben nem azt játszotta, amit Szabó István vezetőedző kért.

Szentirmay Tamás

Az ETO FC Győr 1–0-ra győzött a Tiszakécske otthonában tegnap az NB II. 31. fordulójában.

Tiszakécske VSE–WKW ETO FC Győr 0–1 (0–1)

Tiszakécske, 550 ­néző. ­Vezette: Szilágyi Sándor (­Csatári Tibor, Tőkés Norbert)

Tiszakécske: Molnár M. – Huszti (Gréczi M. 46.), Kardos, Ludánszki, Sváb – Benkó, Szabó L., Tölgyesi (Kirchner 60.), Kocsis G., Károly B. (Oláh 85.), Batizi-Pócsi. Vezetőedző: Szabó István.

Győr: Horváth T. – Tóth D., Koszó, Vukasovic, Kalmár – Vashkeba, Szimcsó (Szánthó 59.), Mucska (Hidi 82.), Andric – Kovács K., Lovrencsics (Kovác 76.). Vezetőedző: Herczeg Miklós.

Gólszerző: Mucska (0–1) a 35. percben.

– Sajnos a csapat nem hozta azt az első félidőben, amit kértem, hogy szívvel-lélekkel küzdjenek. Sérülések miatt nagyon sok hiányzónk volt, többen vannak olyanok, akik huzamosabb ideje nem tudnak játszani, de nem akarok e mögé bújni. A második játékrészben átvettük az irányítást, sok szögletet is rúgtunk, de pontatlanul. Összességében a játékunk is pontatlan volt. Az ETO megérdemelten nyert egy góllal, ennyivel jobb volt. Ettől függetlenül hiányérzetem van, mert jobban át kell érezni minden játékosnak, hogy milyen helyzetben van a csapatunk. Persze mindig az a legjobb csapat, amely kezd, de most többet kellett volna tenni a győzelemért, vagy azért, hogy pontot tudjunk szerezni. Mindenki tudta, hogy a Győrben tehetséges, fiatal játékosok vannak. Számítottunk arra, hogy gyorsak, harcosak lesznek, és nekünk többet kellett volna a mai játéknál mutatni.

A forduló további eredményei: Kaposvár–Békéscsaba 1912 Előre 0–2, Budafoki MTE–Nyíregyháza 2–2, Dorogi FC–Vasas FC 1–2, Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Aqvital FC Csákvár 1–3, Kazincbarcika–Ceglédi VSE 3–0, BSS Monor–Soroksár SC 0–2, Mosonmagyaróvár–Budaörs 0–1, Vác FC–BFC Siófok 2–1, Gyirmót FC Győr–ZTE FC (lapzártánk után)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában