labdarúgás

2019.03.20. 11:49

Lázár Bencéről nevezik el a Lajosmizsei Sportcentrumot

Több mint egy éve már, hogy Lázár Bence hosszas küzdelem után alulmaradt a betegséggel folytatott küzdelemben, óriási űrt hagyva maga után. Emlékét azóta is ápolják, ennek az egyik megnyilvánulása, hogy az Újpest egykori támadójáról nevezik el a Lajosmizsei Sportcentrumot.

Vincze Miklós

Lázár Bence szívesen járt vissza a közegbe, ahonnan elindult

A kerekegyházi illetőségű Lázár Bence Kerekegyházán ismerkedett meg a labdarúgással, majd 2001-től a Lajosmizsei VLC-nél pallérozódott, 2006-tól pedig az Újpest FC színeiben szerepelt, a lilákkal Magyar Kupa-győztes is lett. E hétvégén, szombaton tartják Lajosmizsén a sportcentrum névadó ünnepségét, amelynek alkalmából az első osztályú, hússzoros magyar bajnok és tízszeres MK-győztes Újpest FC látogat Mizsére egy barátságos mérkőzés erejéig. Mivel március 23-án az első osztályban a válogatott mérkőzései miatt bajnoki szünet van, így az Újpest a jelenlegi felnőtt keretével utazik Bács-Kiskun megyébe.

Lázár Bence szívesen járt vissza a közegbe, ahonnan elindult

A névadó 10 órakor kezdődik, azt követően 11 órai kezdettel csap össze a megye egyes Lajosmizse a fővárosi lila-fehérekkel. A rendezvényen belépődíjat nem szednek, de a szurkolók a Lázár Bence akaratából létrehozott Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány kihelyezett gyűjtődobozába adományozva támogathatják az alapítvány működését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában