labdarúgás

2019.03.22. 11:27

Aktívak a KTE-öregfiúk

A tavaly ősszel, eleinte kispályás tornákra aktiválódott KTE öregfiúkcsapata a hét elején nagypályás edzőmérkőzést játszott, mégpedig nem is akárki ellen, Kovrig Ákosék ugyanis annak a Tápiószentmártoni Aranyszarvas öregfiúk­csapatának a vendégei voltak, amely a Pest megyei öregfiúk-bajnokság Délkeleti csoportjának a listavezetői.

Vincze Miklós

Álló sor: Barna Zsolt, Kovrig Ákos, Borbély Krisztián, Montvai Tibor, Török László, Kisjuhász Gyula, ­Berki Zoltán, Koncz Zsolt. Elöl: Bakos Tamás, Mojzes Róbert, Csordás Csaba, Virágh Ferenc, Fütyü Illés, ­Botos Krisztián.

A lila-fehérek nem voltak megilletődve attól, hogy ebben a felállásban voltaképpen debütáltak, ugyanis 5–0 arányban megnyerték a találkozót. A meccsen a KTE NB I.-es tagságot jó tíz éve kiharcoló keretének a két oszlopos tagja, Csordás Csaba és Montvai Tibor duplázott, a régi, Városi pályás éveket reprezentáló Berki Zoltán rúgta az ötödiket. Ő egyébként már harmadmagával képviseli a Városi pályás nemzedéket, hiszen Virág Ferenc mellett ezúttal először Fütyü Illés is pályára lépett az öregfiúknál.

Álló sor: Barna Zsolt, Kovrig Ákos, Borbély Krisztián, Montvai Tibor, Török László, Kisjuhász Gyula, ­Berki Zoltán, Koncz Zsolt. Elöl: Bakos Tamás, Mojzes Róbert, Csordás Csaba, Virágh Ferenc, Fütyü Illés, ­Botos Krisztián.

– Nagyon örültünk a meghívásnak, és egy remek meccset tudtunk játszani Tápiószentmártonban – tekintett vissza az eseményre Kovrig Ákos, a KTE öregfiúkcsapatának a főszervezője. – Kitűnő volt a pálya, a körülmények és a hangulat is, és az sem ártott, hogy 5–0-ra nyertünk. Az ellenfelünk vezeti a bajnoki tabellát, s bár igaz, hogy volt sok hiányzójuk, de így is jó nevekből állt a keretük. Ezúton is szeretném megköszönni a tápiószentmártoni szervezőnek, Domonyai Istvánnak a meghívást, hiszen nemcsak a körülmények és a társaság volt szenzációs, hanem a mérkőzés utáni vendéglátás is. Mondhatjuk azt, hogy a sportbarátság is kialakult, már meg is beszéltük, hogy nyáron mi is visszahívjuk őket egy derbire. Minden játékosnak köszönöm, aki rászánta a délutánját arra, hogy a KTE-öregfiúk színeiben focizzon, nem utolsósorban Fütyü Illésnek is, aki először lépett pályára köztünk. Készülünk tovább, ugyanis szeretnénk áprilisban és májusban is egy-egy nagypályás meccset játszani, bízom benne, hogy sikerül ellenfelet találnunk.

A főszervező szavaiból látszik, hogy nem csak egyszeri szeszély volt az, hogy nagypályán is pályára lépjenek, annál is inkább, mert a további mérkőzéseket is felkészülésnek tekintik arra, hogy ősszel megmérettessék magukat a Pest megyei bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában