cselgáncs

2019.02.21. 11:49

Sikerek a Kőrös Kupán

Huszonhét versenyzővel szerepelt a Nagykőrösön rendezett V. Kőrös Kupán a Kecskeméti JC-KeSI csapata. A hírös városiak két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szereztek, valamint hat ötödik helyet gyűjtöttek.

Borbély Károly

A közel 600 indulóval, több mint 70 egyesület részvételével rendezett megméretésen komoly nemzetközi mezőny gyűlt össze, románok és szerbek is tatamira léptek.

– A verseny komolysága miatt a kezdőknek nehézkes volt az indulásuk, viszont becsületükre váljék, hogy keményen állták a megpróbáltatásokat. Haladóbb versenyzőink bele tudtak „harapni” a kemény mezőnybe, Major Ádám és Lovászi Bendegúz ismét megingathatatlannak bizonyult. Büszke vagyok versenyzőimre, kicsikre és nagyokra egyaránt. Külön örülök annak, hogy ekkora létszámmal képviseltethettük magunkat. Köszönöm Horváth Leventének, Balog Veronikának és a szülőknek a segítségüket – értékelt Nagysolymosi Tibor edző, aki Cseh Márkkal készítette fel a versenyzőket.

A kecskeméti dobogósok. Aranyérmes: Lovászi Bendegúz (66 kg), Major Ádám (73 kg). Ezüstérmes: Székedi Igor (50 kg). Bronzérmes: Gara Nelli (33 kg), Szabó-Győrfy Zalán (35 kg), Fehér Maja (+ 45 kg).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában