asztalitenisz

2019.01.10. 13:38

Tanács Nóra ezüstérmes lett a nemzetközi bajnokságon

Ezüstérmes lett a magyar újonc nemzetközi bajnokságon a Tanács Nóra (Ambrus Akadémia – Soltvadkert)–Molnár Kendra (Statisztika) összetételű magyar válogatott.

Tapodi Kálmán

Molnár Kendra (balra) és a kiskunmajsai Tanács Nóra

A tizenöt ország részvételével zajló versenyen az I. számú magyar leánycsapat szépen menetelt, de a reggel nyolc órától este tízig tartó verseny végén, a döntőben már túl sok volt nekik a francia együttes – számolt be honlapján a küzdelmekről a Magyar Asztalitenisz Szövetség.

„Reménykedtem benne, hogy az első csapatunk érmet tud nyerni, végül ezüst lett belőle, ami szerintem szép eredmény a lányoktól. Nóra az elején még szenvedett kicsit, de a vége felé egyre jobban belejött, míg Kendra végig kiegyensúlyozott játékot mutatott, de sajnos a késői döntőre elfáradt” – értékelte az ezüstérmes duó teljesítményét Lindner Ádám szövetségi edző.

– Eddig csak a legjobb nyolcba jutottunk be, ezért nem gondoltam volna, hogy másodikok lehetünk – fogalmazott a Kiskunmajsán élő Tanács Nóra, aki az U13-as korosztály magyar bajnoka lett tavaly.

Molnár Kendra (balra) és a kiskunmajsai Tanács Nóra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában