teremfoci

2019.01.18. 12:10

Izsákon fog eldőlni, hogy ki a legény a gáton

Alig két hete nyerték meg a Bács-Kiskun megyei játékvezetők a Sípmesterek fesztiválját, újra pályára lépnek a sporik, ezúttal azt döntik el, hogy a megyén belül ki a legjobb.

Vincze Miklós

Az idén ugyanis tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Bács-Kiskun Megyei Játékvezetői Bizottság egykori játékvezetőjéről, majd titkáráról, Boronkay Lászlóról elnevezett kispályás tornát, amelyre a megye játékvezetői bizottságának valamennyi – területi megoszlás alapján felállított – játékvezetői csoportját meghívták. Baja, Kalocsa, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskőrös és Kecskemét csapata szombaton, körmérkőzéses rendszerben csap majd össze a győzelemért. A tornát az Izsáki Sportcsarnokban rendezik, ahol már reggel nyolckor útjára indul a labda, és délután fél kettőig vívják a meccseket a sípmesterek. Az eredményhirdetés délután háromkor kezdődik, ezen köszöntik a 2019-ben jubiláló játékvezetőket is, a rendezvény végül közös estebéddel zárul. Az eseményre az érdeklődőket szeretettel várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában