ökölvívás

2018.11.11. 10:17

Négy érmet nyertek a kecskeméti bunyósok

Az elmúlt héten rendezte meg a Magyar Ökölvívó Szövetség az Ifjúsági Országos Bajnokságot, amelyen a 17-18 éves korosztály indult. A Kecskeméti SC–KESI több versenyzővel is részt vett a megmérettetésen, és nagyszerű teljesítményt nyújtva több érmet is hazahozott.

Vincze Miklós

Konkoly István és Németh János tanítványai közül a 75 kilogrammosoknál Szőnyi Martin szerzett bronzérmet. Az 52 kilogrammos súlycsoportban Borsos Tamás egy meglehetősen vitatható aranymeccset követően végül ezüstéremmel gazdagodott. Fehér Koppány +91 kilogrammban szintén csak a döntőben talált legyőzőre, így az ő nyakában is ezüstérmet akasztottak. 60 kilogrammban azt az Orbán Adriánt indította a Kecskeméti SC-KESI, aki a nyáron bravúros szerepléssel ezüstérmet szerzett a budapesti világbajnokságon, így favoritnak számított a súlycsoportjában. Orbán Adrián nagyszerű versenyzésének köszönhetően nem csak a világbajnokságon nyújtott remek szerepléséért vehetett át egy különdíjat, de a kategóriáját megnyerve a 60 kilogrammos súlycsoport országos bajnokának járó aranyérmet is hazahozhatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában