Labdarúgás

2018.08.25. 10:28

Az első négy egymással meccsel

A hétvégén a harmadik fordulót rendezik a Bács-Kiskun megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában. A tabella alapján megannyi ki-ki mérkőzést vívnak a csapatok, érdemes lesz a pályákra kilátogatni.

PN

Szombat, 17.00

Kalocsai FC–Bácsalmási PVSE

V.: Sebestyén László (Apró Ferenc, Horváth Zoltán).

Kohány Balázs, a Kalocsa edzője: – Nehéz meccs lesz, az biztos. A nyár folyamán a Bácsalmás is erősített, bár az elért eredményeik ezt eddig nem igazolták vissza, hiszen Akasztón egy nagyobb vereségbe szaladtak bele, míg Kele­biától is csak egy pontot tudtak kicsikarni. Ettől függetlenül, vagy pontosan ezért biztos vagyok benne, hogy ellenünk felszívják magukat. De ahogy többször is mondtam, ha valaki kalocsai pontokat szeretne, azért szenvednie kell.

Kelebiai KNSK–FADDIKORR-Kiskunhalasi FC

V.: Kaszala Mihály (Geleta Mihály, Csík Róbert).

Kószó László, a Kelebia edzője: – Nagyon nehéz meccs elé nézünk. A mérkőzés nehezen feldolgozható minden kele­biai és a környékben élő fiatal számára a tavalyi tragédia fényében. (Egy éve, ezen a napon vesztette életét autóbalesetben Andróczki Máté, aki Kelebián és Ásotthalmon is futballozott). Egy jó erőkből álló Halas ellen fogunk játszani, akiknek az első két mérkőzésen nem igazán sikerült a játékot felépíteni. Mindent egy lapra feltéve fognak támadni. Nagyon reméljük, hogy sok néző előtt egy igen jó meccset fogunk játszani, ahol megpróbáljuk a legjobb eredményt elérni.

Lajosmizsei VLC–Kiskunfélegyházi HTK

V.: Vörös Gábor (Suba Zoltán, Baranyi Ádám).

Árva Zsolt, a Lajosmizse játékos-edzője: – Megvallom őszintén, még mindig szomorúak vagyunk a hétvégén elszalasztott nagy lehetőség miatt, amikor a tavalyi bronzérmes vendéglátójaként pontot vagy akár pontokat is szerezhettünk volna. Pokoli nehéz ellenfelekkel találkozunk az első öt fordulóban, ennek megfelelően ezen a hétvégén is, hiszen az egyik bajnokesélyes Kiskunfélegyházát látjuk vendégül. Ennek megfelelően az egyik pont megszerzése a célunk, annak elérését sikernek tartanám.

Vasárnap, 17.00

Akasztó FC–Kiskőrösi LC

V.: Kőhalmi Attila (Csöngető Endre, Szűcs István).

Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Minek is tagadnám, remek a keret háza táján a hangulat, hiszen nagyszerűen kezdtük az idényt, a két bajnokinkat megnyertük, a kupában továbbjutottunk, tehát joggal vagyunk derűlátóak. Ezen a hétvégén mindenképpen győzni szeretnénk, annál is inkább, hiszen sok nézőre számítunk, lévén, hogy egy igazi szomszédvári derbit vívunk, így aztán nem csak a hazaiak jönnek ki biztatni a csapatukat, de sokan érkeznek Kőrösről is. Az akarattal, az elszántsággal a részünkről nem lesz hiba, ki akarjuk szolgálni a közönséget.

Miskovicz Bálint, a Kiskőrös edzője: – Az első két fordulóban aratott két győzelem után a keret hangulata kiváló. Főleg a Harta ellen játszottunk nagyon jól, a majd negyven fokos hőség ellenére – nem túlzok – sorozatban dolgoztuk ki a helyzeteket, tehát a győzelmünk még nagyobb arányú is lehetett volna, különösen annak fényében, hogy a Hartát sikerült teljesen levédekeznünk. Hiányzóink, sérültjeink vannak, Rácz Dominik és Hajnal bajlódik kisebb sérüléssel, Kovács József pedig az esküvőjére készül. Cebei és Dicsa már régebb óta maródiak, ezt az időszakot ki kell böjtölnünk, és akkor nagyobb lesz a merítési lehetőség. Ami a hétvégi mérkőzést illeti – bár még csak tájékozódom a Bács-Kiskun megyei csapatok között –, azt tudom, hogy Akasztón óriási presztízsmérkőzés vár ránk (a meccs presztízsét még növeli, hogy mindkét gárda remekül nyitott, és hat ponttal dicsekedhet), ahogy azt is, hogy a két szomszédvár derbijein az elmúlt években a vendégnek nemigen termett babér. Mi a saját játékunkat próbáljuk majd játszani, ami az akasztói pályán nem biztos, hogy menni fog, lehet, hogy menet közben majd váltanunk kell. De ha kell, megtesszük, ugyanis mindenképpen szeretnénk folytatni a győzelmi sorozatunkat.

Harta SE–Soltvadkerti TE

V.: Kiss László (Berger Tibor, Apró Ferenc).

Sümegi József, a Harta edzője: – A hétvégén megérdemelten kaptunk ki, esélyünk nem volt a győzelemre. A halasi és a félegyházi meccsből kiindulva a hétvégét otthon jó lenne behúzni. Nem azt mondom, hogy bajnoki reményeink vannak, de szeretnénk reális helyen végezni. Egy olyan kaliberű csapatnak, mint mi vagyunk, a hazai meccseket hoznia kell.

Szabadszállási SE–Duna Aszfalt TVSE

V.: Baráth Gábor (Juhász Andor, Petyarity József).

Buzási Balázs, a Szabadszállás edzője: – Sérültjeink vannak, a hét közepén még egy kissé kórházra emlékeztetett az öltöző, de van esély rá, hogy a hétvégére mindenki felépüljön. Elszántak vagyunk, mindenféleképpen a győzelem a célunk, hiszen valamikor el kell kezdenünk a három pontokat is gyűjteni, és itt az alkalom, hogy ennek nekilássunk. Az első mérkőzésen nem volt szerencsénk, a második találkozón, Soltvadkerten egy kemény ki-ki mérkőzést vívtunk, amely bármelyik fél javára eldőlhetett volna, szerintem ezen a hétvégén meglesz az első három pontunk.

Jánoshalmi FC–Kecel FC

V.: Szűcs Gábor (Katona György, Tóth István).

Florin Nenad, a Jánoshalma edzője: – Ha megnézzük az előző szezont, akkor mi végeztünk a második helyen, Kecel pedig a harmadikon. A két csapat az utolsó fordulóban találkozott, a sorsolás és az élet úgy hozta, hogy ez a párosítás rögtön a bajnokság elején újra összejött, aminek mi örülünk. Alig várjuk a vasárnapot, mivel szeretjük a jó meccseket. Nagyszerű mérkőzésre számítunk tehát, az erős ellenfélnek köszönhetően minden bizonnyal minőségi játéknak tapsolhatnak majd a nézők. Nálunk korán jöttek olyan sérülések, amire nem számítottam, de úgy gondolom, van olyan hosszú a Jánoshalma kispadja, hogy ez nem okozhat gondot számunkra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában