triatlon

2018.07.26. 14:18

Ranglistás viadalon jártak a kiskunfélegyházi triatlonisták

Az elmúlt hétvégén a Fadd-Domboriban megrendezett ranglistás viadalon jártak a DMTK-Kiskunfélegyházi VSE versenyzői. Az egyesület hat leány sportolója vett részt a 34 éves múlttal rendelkező megméretésen.

Borbély Károly

A Fadd-Domboriban szereplő kiskunfélegyházi csapat

Forrás: Petőfi Népe

A fiatalok heti öt úszó-, két kerékpáros- és három futóedzéssel készültek a „triatlon fesztiválra”, Bozsó István, Hajdú László és Nagy Viktor edzők irányításával.

A félegyháziak közül Papp Laura aranyérmet szerzett a gyermek korosztályban (300 méter úszás, 8 kilométer kerékpározás, 2 kilométer futás), míg Csontos Dóra a 7., Vincze Nádja a 22. helyen végzett.

A szakosztály sprint távon induló versenyzői 750 m úszás, 20 km kerékpározás és 5 km futás megtétele után értékes helyezéseket szereztek a ranglistán. Az ifik versenyében Fricska Anna 4., Csontos Fanni 24. helyen ért célba, a junior korosztályban Fricska Fanni 6. lett.

Az egyesület versenyzői nagy lelkesedéssel és rengeteg munkával készülnek az augusztus 4-ei triatlon országos bajnokság pécsi döntőjére.

A Fadd-Domboriban szereplő kiskunfélegyházi csapat
Forrás: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában