kézilabda

2018.06.22. 11:03

Kaiser és Gulyás maradt a KNSKE keretében

Kaiser Melitta már öt éve a kecskeméti női kézilabdacsapat játékosa. A szurkolók már kecskemétiként tartják számon, így meglepetés helyett inkább megnyugvást keltett, hogy ő is a Hufbau–Akker Kecskeméti NKSE csapatát erősíti a következő szezonban.

PN

KNKSE

– Szeretek ebben a városban élni, ez látszik is, lévén hogy az ötödik évemet kezdem meg ebben a szezonban – jelentette ki a beálló. – A emberek és a város is szerethetőek, Kecskemét jól élhető város. Az új esztendő új reményeket hoz, ez is fontos, no meg az, hogy új csapat épül nálunk egy új edzővel. Szeretném a legtöbbet kihozni ebből az évből. Remélem újra sok játéklehetőséget kapok és mindent megteszünk a csapattal a legjobb eredményekért. A szurkolóknak annyit üzennék, hogy ugyanúgy, mint eddig, bízzanak bennünk és támogassanak bennünket, mert rengeteget jelentenek egy-egy meccsen. És mi mindent megteszünk azért, hogy minden meccs után emelt fővel hagyjuk majd el a pályát. No meg győztesen.

A másik maradó a szintén beálló poszton játszó Gulyás Vanda. – Nagy reményekkel várom a következő szezont, és abban bízom, hogy az idei kerettel szép eredményeket leszünk képesek elérni, és egy évre rá újra az első osztályban tudunk majd bizonyítani – jelentette ki a beálló. – Magammal szemben az elkövetkezendő évek távlatában az az elvárásom, hogy meghatározó játékos tudjak lenni egy élvonalbeli csapatban. Nagy szükség van a szurkolóink segítségére ahhoz, hogy a kecskeméti legyen az.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában