ökölvívás

2018.06.18. 10:32

Helvécián taroltak a KSC-s bunyósok

A hétvégén rendezték meg Helvécián a IV. Gönczi Róbert emlékversenyt. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség által a Dél-Alföldi régió klubjai számára kiírt versenyének a házigazdája a Helvécia Varjú Boksz SE volt.

Vincze Miklós

Színvonalas, szórakoztató mérkőzések, hatalmas pofonok, és a helvéciai labdarúgó pálya mellett felállított szorítón kívül is mindvégig remek hangulat, ez jellemezte az idei IV. Gönczi Róbert emlékversenyt, amelyen három Bács-Kiskun megyei klub, a Kecskeméti SC-KESI, a Kiskunhalasi Boksz Club és a Helvéciai Varj Box SE indított versenyzőt. A kecskemétiek nem kevesebb, mint nyolc aranyérmet szereztek, három pedig Helvécián maradt, Habran Melinda, Viglási Alexandra és Bíró Barnabás jóvoltából.

A Kecskeméti SC aranyérmesei:

Gyapjas Márk, Kothencz István 43 kg, Bari István 52 kg, Mucska Domonik 50 kg, (serdülők), Orbán Adrián (ifjúsági), Lőrik Levente 74 kg, Fehér Koppány (junior), Haris Martin 64 kg, (felnőtt).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában