labdarúgás

2018.06.10. 16:38

A Sükösd nyerte a bajnokságot délen

Az elmúlt évek egyik legkiélezettebb, legizgalmasabb bajnokságában az utolsó fordulóra maradt a döntés, hogy a Sükösd vagy a Géderlak lesz a bajnok. Végül a Sükösd futott be az első helyre.

Vincze Miklós

Nem véletlenül ígérték a tompaiak, hogy nem lesz könnyű dolguk a tartalékos Zsók Józseféknek, ha be akarják húzni a mérkőzést, és vele együtt a bajnoki címet. Olyannyira tartották a szavukat, hogy az első félidő végén tompai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok, Veszelinov talált a kapuba a 40. percben. A második félidőben aztán minden mindegy alapon mindent egy lapra tett fel a Sükösd. Bohner góljával aztán a 69. percben előbb egyenlítettek, de ez kevés lett volna még az üdvösséghez, hiszen a Sükösd fő vetélytársa, a Géderlak vezetett Nemesnádudvaron. A 87. percben büntetőhöz jutott a Sükösd, Lógó Zsoltnak helyén volt a szíve, betalált, és néhány perc múlva kezdődhetett az önfeledt sükösdi fieszta.

Tompa SE–Sükösd SC 1–2 (1–0)

Tompa, 200 néző. Vezette: Géró (Juhász T., Horváth Z.)

Tompa: Labanc – Gregó, Szalma, Vojnci, Bozóki (Prentel), Maconka, Miletic, Szakál, Dusnoki, Galambos (Óvári), Veszlinov. Edző: Dulics Joszip

Sükösd: Gajári – Kárpáti, Szabó P., Schultz (Lógó), Tamás, Kovács R., Koszorús (Bohner), Matity, Tallér (Szabó D.), Rozsi, Zsók. Játékos-edző: Zsók József

Gól: Veszelinov 40., ill. Bohner 69., Lógó 87.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában