labdarúgás

2018.05.26. 20:08

Papírforma győzelmet aratott Kunszálláson a Kalocsa

Kunszállás SE – Kalocsai FC 1-4 (1-2)

Mike Szilvia

Kertész Gábor, edző – Kunszállás: „A játékkal elégedett vagyok, az eredménnyel nem. Ha a mérkőzés első 10 és utolsó 4 perce nem lett volna olyan, amilyen, még meg is nyerhettük volna ezt a találkozót. Az első 10 percben kaptunk két óriási gólt, majd szépíteni tudtunk. A második félidőben, 1-2 után azonban felőrőlt minket a Kalocsa. Szinte minden kapura rúgásuk gól volt, talán egyet ha kihagytak, nálunk ez pont fordítva történt, ráadásul a megingásainkat nagyon szépen kihasználta az ellenfél. De hozzá kell tennem,, annak örülök, hogy mezőnyjátékban méltó partnerei voltunk egy olyan lendületes gárdának, mint amilyen a Kalocsa.”

Kohány Balázs, edző – Kalocsa: „Kicsit tartottam ettől a találkozótól, hiszen megyei I. osztályban, egy héten 3 meccset játszani, és mind a három meccsen jó teljesítményt hozni, nem kis feladat. A fiúk ezt megugrották, ennek nagyon örültem. Jó játékkal, és félig sérült játékosokkal, összeszorított fogakkal magabiztosan hoztuk el a pontokat. Dostyicza Dani jól kihasználta a lehetőségeit, hiszen mind a négy találatunkat ő szerezte, szépen összedolgoztunk, büszke vagyok a fiúkra. Most az 5. helyen állunk, nem lebecsülve a következő ellenfelünket, a Lajosmizsét, de a szezonzárón egyértelműen pontokat szeretnénk szerezni. Ha ez meglesz, azt hiszem szép tavaszt zárhatunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában