kézilabda

2018.05.10. 11:45

A győzelem negyedik helyet ér

A 2017/2018-as bajnokság utolsó tétmérkőzésére készül a KTE-automatika.hu férficsapata az NB I/B Keleti csoportjában.

Borbély Károly

Ocsovai Zsolt (jobbra) bízik csapata jó formájában

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Ocsovai Zsolt tanítványai május 10-én Nyíregyházára utaznak, hogy a tervezettnél egy nappal korábban megvívjanak a tiszántúli alakulattal. A 19.30 órakor kezdődő összecsapás tétje jelentős: amennyiben nyer a Kecs­kemét, úgy a bajnokságban biztosan a negyedik helyen végez. Ha a hazai alakulat szerzi meg a két pontot, úgy a Nyíregy­háza végez előrébb, hiszen most mindkét együttesnek 29 pontja van. Úgy alakult, hogy e két gárda csütörtö­kön, az összes többi csapat – az eredmény ismeretében – szombaton lép pályára, így a tabella még változhat, de a KTE-nél bíznak abban, hogy nem kell figyelni a többi találkozó eredményét.

Ocsovai Zsolt (jobbra) bízik csapata jó formájában
Forrás: Petőfi Népe | Fotós: Bús Csaba

Ocsovai Zsolt, a KTE-automatika.hu vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzést megelőzően: – Az utolsó pillanatban változott meg az utolsó meccsünk időpontja. Igyekszünk ettől függetleníteni magunkat, ugyanabban a ritmusban készülünk, mint mindig. A találkozó tétje óriási, aki megnyeri a meccset, az végez a negyedik helyen a bajnokságban. Mondanom sem kell, mi szeretnénk elcsípni ezt a pozíciót. Ha csütörtök este is megtartjuk eddigi formánkat, akkor ez sikerülni fog. Szeretnénk szépen búcsúzni – egy rövid időre – szurkolóinktól. Megérdemlik, mert egész évben kitartottak mellettünk, buzdítottak minket és velünk voltak szívvel-lélekkel. Hálásak vagyunk érte!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában