kelebia

2018.04.18. 09:15

Jótékonysági sportbált tartottak Kelebián: műszerekre gyűjtöttek

Nemes cél érdekében töltötte el kellemesen az estéjét egy közel százötven fős sportbarát közösség a hét végén a településen. A Kelebia Községi Népi Sportkör Sportegyesület jótékonysági sportbált szervezett, amelynek bevételét a közelmúltban épült kézilabdacsarnok orvosi szobájának szakszerű felszerelésére, életmentő és elsősegélynyújtó készülékek és eszközök beszerzésére tervezi fordítani.

Vincze Miklós

A nagyszerűen sikerült bálon komoly, dedikált sportereklyékre licitálhattak a szurkolók. Hosszú Katinka olimpikon úszónőnk úszósapkáját, Szász Kitti világbajnok freestyle labdarúgónk pedig egy mezét és egy labdáját ajánlotta fel. De ezek mellett nagy sikere volt még a közönség körében a magyar labdarúgó-válogatott, a Telekom Veszprém, a Győri Audi ETO KC, a magyar kispályás labdarúgó-válogatott, a Face Team, az Alba Fehérvár KC, a DVTK az FTC, a Vasas FC és a Paksi FC csapat­tagjai által aláírt mezeinek, illetve labdáknak és sálaknak is. A tombolasorsoláson szép ajándéktárgyak mellett sportrelikviák találtak gazdára.

A bálon kiváló sportembereket is díjaztak, az év edzője Tesic Ervin, az év nagypályás labdarúgója Kollár Arnold, az év futsalosa Torma Barna­bás lett, míg az Andróczki Máté-­emlékdíjat Plichta Dominik, valamint a Kelebia község sportjáért díjat Tartott

Zsolt kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában