Labdarúgás

2018.04.10. 10:47

Győzelemmel készült a Borota a Géderlak elleni rangadóra

A Borota az Érsekcsanádot fogadta a hétvégi fordulóban, a megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában, ezen a hétvégén pedig majd Géderlakra utazik.

Vincze Miklós

A Csanád az előző fordulóban nem kisebb skalpot szerzett meg, mint az éllovas Géderlakét. Ennek megfelelően óriási elánnal vetették magukat küzdelembe, a 33. percben már 2–0-ra vezettek. A Borota még az első félidőben szépített, majd miután Szűcs Zoltán a szünetben rendezte a sorokat, a második félidőben hengereltek a hazaiak, akik ezen a hétvégén Géderlakra utaznak, nem titkoltan azzal a céllal, hogy egy győzelemmel megelőzzék vendéglátójukat.

Borota–Érsekcsanád 5–2 (1–2)

Borota, 200 néző. Vezette: Allaga (Nasz, Hágen)

Borota: Horvát M. – Madarász Zs., Madarász Cs. (Safrany), Szabó R. (Buzás), Kovács Z., Tojzán, Tarjányi (Horváth Á.), Trója (Szabó L.), Kopunovic, Lukac (Kolompár), Nikutovic. Edző: Szűcs Zoltán

Érsekcsanád: Eke – Novotnik F., Novotnik B., Gergity, Mucsi, Szarka, Neszvecskó, Könyves, Büte, Töttös, Kiss (Felső). Edző: Vörös Dávid

Gól: Lukac 39., 83., Nikutovic 55., 66., Szabó L. 90., ill. Gergity 18., Büte 33.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában