Labadrúgás

2018.04.30. 09:48

A megye kettő hétvégi eredményei

A szeszélyes április a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban búcsúzóul több váratlan eredményt is hozott a 25. fordulóban. Mind délen, mind északon születtek bombameglepetések.

Vincze Miklós

A Déli csoportban az első szenzációt a Kelebia szállította szombaton, 2–1-re legyőzte az éllovas Sükösdöt. A Géderlak köszönte szépen a lehetőséget, 7–0-ra verte a Tompát, és visszaállt az élre. Szintén a bombameglepetés kategóriába tartozik a Hajós 6–2 arányú győzelme a Borota ellen, ráadásul idegenben. A hazai Mélykút nyerte a hatpontos rangadót, győzött szintén hazai pályán a Híd SC és a Csanád.

Az Északi csoportban a Kiskunfélegyháza legyőzte a Kerekegyházát, így itt is helycsere történt az élen, itt a Tiszakécske használta ki riválisa botlását, 11–0-ra intézte el a Jabakszállást, így száztizennégy rúgott góllal, egy pont előnnyel állnak az élen. (A Kerek egy meccsel kevesebbet játszott.) Botlott hazai pályán a Lakitelek, magabiztosan hozta a szomszédvári rangadót az SC Hírös-Ép. Igazolta a papírformát a Pálmonostora és a Szabadszállás, hazai pályán nyert a kiesés elől menekülő Izsák, pontot szerzett a Helvéciai SE.

Déli csoport

Kelebia–Sükösd 2–1

Híd SC–Hercegszántó 4–1

Mélykút–Bácsborsód 3–1

Géderlak–Tompa 7–0

Nemesnádudvar–Dusnok 3–7

Érsekcsanád–Szeremle 5–0

Borota–Hajós 2–6

Északi csoport

Helvéciai SE–Nyárlőrinc 3–3

SC Hírös-Ép–Hetényegyháza 6–3˜

Pálmonostora–Kecskeméti LC KTE SE 3–0

Duna Aszfalt–Jakabszállás 11–0

Kiskunfélegyházi HTK II.–Sunplast–Kerekegyháza 1–0

Izsák–Kiskunmajsa 1–0

Lakitelek–Városföld 1–3

Szabadszállás–Tiszaalpár 9–1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában