labdarúgás

2018.01.11. 14:45

Új edzője keze alatt izzad a Kalocsa

Bár idén egyelőre nem beszélhetünk arról, hogy „most, hogy elolvadt a hó a pályán, kezdik a munkát a csapatok”, hiszen hónak híre hamva sincs, a téli alapozást azonban már több megyei I. osztályú gárda is megkezdte. Hozzájuk csatlakozott a Kalocsai FC is, amely új edzőjével, egykori játékosával, Kohány Balázzsal kezdte meg a felkészülést.

Mike Szilvia

Mint arról korábban már beszámoltunk, a megye egyben 6. helyen végzett KFC-től elrepült Márton, az edző helyét pedig az a Kohány Balázs vette át, aki éveken keresztül a pályán erősítette a kalocsai gárdát. Az új tréner lelkesen készül a csütörtöki első edzésre, ahol, mint elmondta, az erőnlét felmérése és fejlesztése lesz előtérben.

Az újdonsült tréner távozó és érkező játékosokról egyaránt beszámolt. A vörösök rutinos öreg rókája, játékos ikonja, Balogh „Totó” Tamás szögre akasztja a stoplist, míg Nádasdi Gergő ott szeretné abbahagyni, ahol kezdte, így visszaigazolt Kiskunfélegyházára, ahol a II. csapatban áll majd pályára. A Kalocsához visszatér Pandúr Tamás, aki idáig sérülés és magánéleti elfoglaltságai miatt pihentette a focit, visszatér a Bátya együttesétől Szabó Valentin, illetve a Paksi FC II-ből érkezik Salacz Attila, Szigetszentmiklósról pedig Busa Dávid. Busa és Szabó a védelemben, míg Salacz a középpályán kap szerepet.

Kohány Balázs heti 3-4 edzéssel, és februártól heti egy edzőmeccsel számolt. Az már biztos, hogy edzenek a megye háromban második helyen álló Homokméggyel, a másodosztályban harmadik Dusnokkal, az első helyen álló Sükösddel illetve a hónap végén a Dunaföldvárral is játszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában