teremlabdarúgó bajnokság

2018.01.11. 14:39

Idén is „Old Boy-okkal” gáláznak a kalocsai kispályások

Amikor az időjárás terembe „száműzi” a labdarúgókat, természetesen a focisták ott is feltalálják magukat. Kalocsán sem kell félteni az egyébként több száz sportolót és szurkolót felölelő kispályás csapatokat. Mint több más településen, Kalocsán is teremlabdarúgó bajnokságon találkoznak a tömegsport kedvelői. A paprikavárosban azonban egy másik hagyomány is kötődik a Téli Kupához. Nevezetesen az Old Boys gála, amely kapcsán járt már Kalocsán a Videoton, a SZEOL, a Pécs és az MTK Öregfiúk csapata is. Szombaton a Paks legendái is felkerülnek az impozáns listára.

Mike Szilvia

A kalocsai Téli Kupa Teremlabdarúgó Bajnokság 2017 novemberében kezdődött, és idén február végén ér majd véget. A csapatok amatőr A és B, szenior és profi csoportokban meccselnek. Ebben az idényben 32 gárda vetélkedik egymással. A profi liga csapatai vannak a legkevesebben, ott öt egyesület; a Kalohírek.hu, a Bátya, az El Nino, a KFC Ifi és az Uszód gárdái versengenek hétről hétre. Az ötös fogat helyosztói, az elődöntők és a döntő január 13-án, szombaton lesz, 14 órától a Városi Sportcsarnokban.

A bronzmeccs és a profi döntő között azonban megtartják a már hagyományos Old Boys gálát. A szervező Kalocsai FC minden évben egy-egy legendás klub, még legendásabb játékosaival tűzdelt öregfiút hívja baráti találkozóra. A kalocsai „örök ifjak” idén a Paks egykori nagyjait fogadja 17 órakor, a találkozóra természetesen minden futballrajongót várnak.

Paksról csatasorba áll: Bita László – Kovács Attila (kapusok), Báló Tamás, Bán Csaba, Barics Péter, Benedeczki Ferenc, Csehi Tamás, Éger László, Fehér Attila, Karszt József, Kiss Tamás, Mészáros István, Osztermáyer Gábor, Péter Norbert, Pula István, Salamon Miklós, Tamási Gábor, Varga László – Haraszti Zsolt elnök, Lengyel Ferenc edző

Kalocsai „Old Boys”: Gojtán István – Igaz András – Király Róbert (kapusok), Bajomi Csaba, Balogh István, Evanics Zoltán, Farkas Sándor, Farkas Zoltán, Illés Attila, dr.Kováts Gábor, Kovács János, Matos Zsolt, Morvai Tamás, Pécsi László, Szabó József, Tomka János, Tóth Dániel, Unyi Norbert, Vén Csaba

A gálameccs után eldől, hogy ki lesz Kalocsán a profi csoportban a Tél Bajnoka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában