Jótékonysági program

2023.01.11. 16:49

Rászoruló fiatalok jelentkezését várja a kecskeméti színház

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház felhívásában közölte, hogy lehet jelentkezni a 2022/23-as évad első előadására a Színházi angyal vagyok elnevezésű jótékonysági programjuk keretében.

Horváth Péter

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház célja, hogy ezzel a kezdeményezéssel évről évre lehetőséget kínáljon a kultúrát nélkülözni kényszerülő gyermekeknek és felnőtteknek azzal, hogy elérhetővé teszi számukra a színházi élményeket.

A 2022/23-as évad első #színháziangyalvagyok előadása az Utazás a szempillám mögött című zenés mesejáték lesz a Nagyszínházban február 19-én vasárnap 11 órakor. A maximális létszám 30 fő lehet.

Olyan gyermekekkel és ifjúsággal foglalkozó civil szervezetek, alapítványok, egyesületek és közösségek jelentkezését várja a teátrum, akik a program keretein belül szeretnék megtekinteni a Csukás István művéből készült előadást. 

Nem csupán saját maguk általi jelentkezésre van lehetőség, bárkitől szívesen fogadják az ajánlásokat azokról a közösségekről, akiket szívesen hozzájuttatnának egy ilyen kivételes lehetőséghez.

A jelentkezéseket és ajánlásokat 2023. január 15. éjfélig várja a színház a [email protected] e-mail-címre, de üzenetben, kommentben a színház Facebook-oldalán keresztül is eljuttathatják hozzjuk.

Arról, hogy ki látogathat el a fenti előadásra, zárt sorsolás keretében döntenek január 16-án, és még aznap kihirdetik a nyertest a Facebook-oldalukon és a honlapjukon.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) támogatásával valósul meg. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!