Kultúra

2022.11.28. 15:52

Indiában is elismerést vívtak ki a kecskeméti diákokok rajzaikkal

A kecskeméti Szent Imre Katolikus Általános Iskola tanulói ismét kiváló eredményeket értek el nemzetközi rajzpályázaton. Ezúttal alkotásaik az indiai zsűri tetszését nyerték el.

Sebetyén Hajnalka

Postán érkeztek meg a gyerekek elismerései

Forrás: Szent Imre iskola

Az iskolában Csúzdi Szabó Erika művésztanár tanítványai az Indiai Kulturális Minisztérium és India Kormányzója által támogatott nemzetközi gyermekrajz pályázaton indultak, melyet az ország függetlenségének 75. évfordulója alkalmából hirdettek meg. A Szabadság, függetlenség mottó jegyében hat országból – Litvániából, Romániából, Bulgáriából, Hongkongból, Szlovéniából és Magyarországról – 1024 alkotást küldtek be a gyerekek, köztük a kecskeméti fiatalok.

A Szent Imre diákjai közül aranyminősítést kapott Vásárhelyi Léna és Szabó Beatrix. Zsűridíjat érdemelt ki Szórád Regina, Szegedi Jázmin, Olasz Lili Dorka és Unti Szabolcs. Oklevelet vehetett át Barra Bernadett, Futó Emese, Góre Zsombor, Kárpáti Emilia és Fekete Ákos.

Az elismerések postán érkeztek meg, a díjazott diákokat hétfőn az iskolában köszöntötték. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!