Rendezvény

2022.08.19. 13:30

Fiatalok zenés-irodalmi előadása lesz hallható az állami ünnep napján Majsán

Szent István-napján különleges programmal várják az érdeklődőket a Konecsni György Művelődési Központban, ahol a TIM Stúdió ünnepi, zenés-irodalmi előadása során egykori majsai stúdiósok és budapesti fiatalok is színpadra lépnek.

Tapodi Kálmán

A TIM Stúdió előadását hallhatják az érdeklődők szombaton.

Fotó: Beküldött fotó

Az „Indulj el…” című zenés irodalmi est a 2013-ban Kiskunmajsán alapított TIM Stúdió munkája. Az előadás rendezője Tőzsér István Martin alapító – a kiskunmajsai gimnázium egykori tanulója –, a Budapestre áthelyezett stúdió vezetője. A színpadon a majsai fiatal tehetségek közül Szekeres Kamilla Apollónia énekkel, Kollár Péter pedig prózával lép színpadra.

– Az irodalom és a zene eszközeit segítségül hívó előadásban klasszikus és kortárs magyar művészek szövegei, versei, a magyarsághoz kapcsolódó slágerek és újszerű alkotások egyaránt helyet kapnak majd. Az összeállítás megidézi a magyar történelem és kultúra nemzetteremtő és nemzetet összekovácsoló eseményeit – fogalmazott Tőzsér István Martin, aki köszönetet mondott a város önkormányzatának, hogy támogatta a zenés-irodalmi est létrejöttét. 

A zenés irodalmi est augusztus 20-án, 17 órakor kezdődik a Konecsni György Művelődési Központ színháztermében, és a széles merítésnek köszönhetően kortól függetlenül mindenkinek maradandó élményt nyújthat. Az alkotók nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt a könnyed és komoly elemeket vegyítő, ünnepi előadásra. A belépés ingyenes, előzetes foglalás nem szükséges. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!