Galériával

2022.07.21. 07:00

Népszerű a családok körében a kecskeméti Meseudvar

Szerda kora este ismét kitárult a Meseudvar kapuja a kecskeméti Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban. A Bogár Muzsika szórakoztatta a gyerekeket.

Sebestyén Hajnalka

Szerdán a Bogár Muzsika gyermekzenekar szórakoztatta a gyerekeket

Fotó: Bús Csaba

Nagy sikerrel fut a Meseudvar gyerekprogram-sorozat az Ifjúsági Otthonban. Öt héten át szerdánként más-más együttes lép színpadra gyermekműsorával. Ezúttal a Bogár Muzsika gyermekzenekar Mindenki volt gyerek című műsorát láthatták a kicsik. Különleges zenei körutazásban vehettek részt a gyerekek egy olyan világban, ahol nemcsak hogy mindenki volt gyerek, de az is maradt. A programot kézműves foglalkozás követte. 

Augusztus 3-áig a következő két szerdán 17.30-kor is megnyílik a Meseudvar kapuja. Jövő héten a Kodály Művészeti Fesztivál családi koncertje színesíti a Meseudvar programsorát. Bognár Szilvia Titoktok című interaktív gyerekkoncertjére várják a családokat. 

A Meseudvar zárásaként augusztus 3-án, szerdán pedig a Jambóza Bábcirkusz előadása ígér kalandot a kicsiknek, lesz benne pantomim- és marionettjáték is sok-sok zenével. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!