Kedvesség

2022.06.01. 15:00

Meseszínházi előadással lepték a sérüléssel élő kecskeméti gyerekeknek

Kedden a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai gyermekszínházi előadással ajándékozták meg a Kecskeméti Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai Tagintézményében nevelkedő, sérült gyerekeket.

Sebestyén Hajnalka

Harsányi Zsuzsanna, a Lions képviseletében elmondta: a klub tagjai, közel 20 éve, hagyományosan, minden advent idején vidám élménnyel lepik meg a Juhar utcai iskola kis növendékeit, színházi előadás, bábjáték vagy filmvetítés formájában. A járvány miatt azonban az utóbbi két évben karácsony előtt csak a tárgyi adományokat tudták átadni, így most gyermeknapra halasztották az örömteli előadást. 

A közel 150 gyermeket kedden 10 órától örvendeztették meg a közös programmal, melyen most a szegedi Grimm-Busz Színház Bogaras mese című darabját élvezhették a kicsik. Hogy ne kelljen a sérült fiataloknak utazni, az előadásokat mindig az iskola aulájában rendezik meg. A mesejátékba bekapcsolódó gyermekhangok, nevetések, tapsok, a közös éneklés a részt vevő klubtagok számára is mindig lelki feltöltődést jelentenek.

Fotó: Kecskeméti Szent László Lions Club
Fotó: Kecskeméti Szent László Lions Club

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!