Verseny

2022.06.12. 12:38

Aranyérmekkel tértek haza a bácsalmási mazsorettek

Hat kiemelkedő helyezéssel büszkélkedhetnek a Kyra Dance Team mazsorett és gimnasztika növendékei, amit az egy héttel ezelőtt megrendezett Aradi Dancing Europe 2022 nevű versenyen szereztek.

Juhász Jenő

A Kyra Dance team csoport a romániai versenyen Fotó: Beküldött fotó

Április közepén egy online versenyen, majd ezt követően a Pakson és Kiskunfélegyházán megrendezett megmérettetéseken is óriási sikereket értek el. A legutóbbi eseményre egy 8 fős csapattal utaztak Bácsalmásról. A romániai rendezvényen 220 fő vett részt három ország képviseletében: Szerbia, Románia és Magyarország. 

A külföldi szereplés eredményei: csoportos mix koreográfiában 1. helyezett, csoportos bot koreográfiában 1. helyezett, Sziráczki Patrícia bot egyéniben  4. helyezett, Pótcz Dorina bot egyéniben 2. helyezett, Hunya Liána gimnasztikában 1. helyezett, Sziráczki Patrícia és Újhelyi Boglárka pom-pom duóban 1. helyezett. 

A négy arany- és az egy ezüstéremnek, valamint a negyedik helyezésnek nagyon örülünk, és nagyon büszke vagyok a lányokra. Most egy kicsi szünet következik a versenyekben, természetesen a felkészüléseket és edzéseket tovább folytatjuk, hogy szeptembertől ismét folytatni tudjuk a megmérettetéseken való részvételt.- tudtuk meg Nincsevics Kyra oktatótól. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!