Programajánló

2022.04.10. 17:35

Megzenésített versek hallhatóak Pirtón a költészet napján

Hétfőn a költészet napja alkalmából megyénk számos pontján tartanak irodalmi műsort. A pirtói művelődési házba Kecskemétről érkeznek előadók, Papp Ferenc és Gyöngyösi Szabó Katalin adnak elő megzenésített verseket.

Sebestyén Hajnalka

Gyöngyösi Szabó Katalin. (Beküldött fotó) és Papp Ferenc. (Fotó: Sebestyén Hajnalka)

Papp Ferenc zenész-költő nem ismeretlen a kecskeméti közönség számára. A hetvenes évek óta jelen van a hírös város kulturális életében. Napjainkban elsősorban az irodalmi körökben aktív. Családi szálon kötődik Pirtóhoz, így örömmel tesz eleget felkéréseknek. Az elmúlt évben már több alkalommal fellépett, az iskolában és az óvodában. Ezúttal hétfőn 17 órakor Gyöngyösi Szabó Katalin versmondóval érkezik a településre, akivel az elmúlt két évtizedben már számos alkalommal szerepeltek irodalmi műsorokban. 
 

Papp Ferenc elárulta, május végén is visszatérnek Pirtóra, ahol a helyi rendezvényen színesítik majd a programkavalkádot irodalmi műsorukkal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!