Különlegesség

2022.04.26. 13:17

Bajai természetfotósok alkotásaiból nyílt tárlat a a Sugovica sétányon

Rendhagyó tárlat tekinthető meg a Sugovica sétányon. Öt bajai természetfotós Baja és térségének legszebb természeti értékeit mutatja be az alkotásain.

Márton Anna

Május 1-jéig tekinthető meg a bajai természetfotósok kiállítása Fotó: Márton Anna

A tárlat ötletgazdája Kammermann Péter, az Agrárminisztérium vadgazdálkodási főosztály tájegységi fővadásza, az apropót a Föld napja adta. A képek között vannak, amelyek a vízhez, a Gemenci erdőhöz, a madár- vagy épp a növényvilághoz kötődnek. A bácsalmási bivalyos rétről is vannak felvételek, illetve egy-két erdélyi fotó is bekerült a tárlatba. 

Kammermann Péter, a kiállítás szervezője portálunknak elmondta, hogy a természetfotósok kiállítását először 2019-ben szervezték meg, akkor a Turisztikai Központ adott otthont az eseménynek, az utóbbi két évben azonban a vírushelyzet miatt nem tudtak valós tárlatot bemutatni.  

Kammermann Péter tájegységi fővadász, a kiállítás szervezője Fotó: Márton Anna

A szervezők célja idén az volt, hogy forgalmas helyen legyenek kint a képek, hogy az emberek bármikor megcsodálhassák az alkotásokat.

Bakó Csaba, Bleier Norbert, Molnár Attila, Schneider Viktor és Willi Mónika bajai természetfotósok képeit május elsejéig tekintheti meg a közönség a Sugovica sétányon, virtuálisan pedig a megmutatom.hu oldalon.

A szabMadtéri tárlatot bárk megtekintheti egy városi séta alkalmával is Fotó: Márton Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!