Elismerések

2022.03.23. 07:00

Állami kitüntetésben részesültek a Kecskeméti Nemzeti Színház tagjai

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatunk tagjai közül hárman is rendkívüli elismerésben részesültek a napokban.

Bajáki Zsanett

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatából hárman is állami kitüntetést vehettek át nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából. 

Varga Katalin, a teátrum női szabó tárvezetője, főszabásza a március 11-ei, Pesti Vigadóban megrendezett ünnepségen vehette át kitüntetését, míg Ferencz Bálint és Váry Károly színművészek A mi kis városunk premierje miatt nem tudtak jelen lenni, ezért ők augusztus 20-án kapják meg az elismerést. 

Ferencz Bálint színművész a prózai és énekes szerepekben egyaránt kiemelkedő művészi tevékenysége elsimeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült.
 

Váry Károly, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze utánozhatatlan stílusa, kivételes jellemábrázolása, emlékezetes alakításai elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült.

 

Varga Katalin, a színház női szabó tárvezetője, főszabásza kivételesen megbízható és innovatív szakmai munkája elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vett át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!