Program

2022.02.16. 14:51

Újra várja az érdeklődőket a Színházi Szombat Kecskeméten

Tóth Kata dramaturg vezetésével ismét családi napot tart a Kecskeméti Nemzeti Színház, amely ráadásul a Szerelmi kalandtúra egyik állomása is.

Bajáki Zsanett

Fotós: Bajáki Zsanett

Ahogyan arról januárban már beszámoltunk a Kecskeméti Nemzeti Színház a magyar kultúra napján rendezte meg először a Színházi Szombat – Családi Nap című rendezvényét, ami nagy népszerűségnek örvendett. Nem is kellett tehát sokat várni a folytatásra, hiszen február 26-án ismét nyitott kapukkal várják az érdeklődőket, akik bepillantást nyernének a színház kulisszái mögé.

Programok:

Az érdeklődők három különböző programra regisztrálhatnak.

15:00 NézőKépző Kulisszajárás – minden korosztály részére

A kulisszajárás során a résztvevők betekintést nyerhetnek a 125 éves színház történetébe és működésébe.

16:00 Családi táncház a farsang jegyében

Élő zene melletti tánctanítás Szegvári Júlia és Hasenfratz Mátyás vezetésével. Zenél: Inoka Győző és barátai

17:00 ImproFunKlub – felnőttek részére

Vállalkozó kedvű felnőtt nézőinket egy jó hangulatú, improvizációs gyakorlatokra épülő, interaktív program várja, amely a Kecskeméti Nemzeti Színház művészeinek közreműködésével valósul meg.

Közreműködnek: Szabó Dorottya, Varga-Huszti Máté, Csapó Virág, Aradi Imre, Sárosi Gábor, Tóth Kata, Kürtösi Ferenc, Murár Szabina

A programok mindegyike ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a [email protected] e-mail-címen lehet a választott program megjelölésével.

A rendezvényen való részvétel matricát ér a Szerelmi kalandtúrán. (Ehhez először a Szerelmi kalandtúra oldalán kell regisztrálni és kiváltani az útlevelet.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában