Kultúra

2022.02.04. 16:39

Olvasási versenyt rendeztek az apostagi könyvtárban

Az apostagi könyvtár dolgozói az idén is megrendezték az olvasási versenyt az általános iskola alsó tagozatosai számára.

Lencsés P. Anna

A versenyen szereplő negyedik osztályosok csoportja Fotó: Lencsés P. Anna

Fotó: Lencsés P. Anna

A versenyen a résztvevőknek két szövegrészt kellett felolvasni. A kötelező szövegrészleteket jól ismert gyermekkönyvekből választották ki, amelyekből már előre felkészülhettek a résztvevők. A másik szöveget a helyszínen kapták meg. A díjakat a zsűri évfolyamonként osztotta ki. 

A második osztályosok közül első lett Kiss Hanna Panka és Varga János, második Nagy Kristóf Attila, harmadik Bujdosó Hunor. A harmadikosoknál az első helyezett Kovács Hanna, második Turnai Máté, harmadik Buzás Ibolya lett. A negyedikeseknél az első helyet Duchai Dániel Zoltán, a másodikat Krepsz Dorka, a harmadikat pedig Gelencsér Nóra érdemelte ki. 

A szervezők jóvoltából minden résztvevő kapott emléklapot és ajándékot, a helyezettek pedig könyvjutalomban részesültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!