KEFAG

2022.01.15. 10:05

Négy évszakos fotópályázatot hirdettek a kecskeméti természetkedvelőknek

A KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. Észak-Kiskunsági Erdészete, mint a Kecskeméti Arborétum és a Vackor Vár Erdei Iskola fenntartója fotópályázatot hirdet az Arborétum létesítésének 35. és az erdei iskola megnyitásának 20. születésnapja alkalmából. Fotókkal és kisvideókkal lehet nevezni a pályázóknak.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Illusztráció/shutterstock.com

A pályázat mottója: „Engem az erdő véd s szeret”, mely Áprily Lajos: Szeret az erdő verséből egy részlet.

A KEFAG olyan fényképeket és videót vár, amely kizárólag a Kecskeméti Arborétum, illetve a Szent Hubertus Parkerdő (Nyíri-erdő – Vackor Vár Erdei Iskola) jellegzetes növény- és állatvilágának egy-egy különleges pillanatát örökítette meg.

Egy pályázó évszakonként és témakörönként 1-1 darab képpel vagy kisvideóval nevezhet be. A pályázatra digitális fényképezőgéppel, mobiltelefonnal, vagy analóg (filmes) fényképezőgéppel 2020-ban, 2021-ben vagy 2022-ben készített fényképek/kisvideók küldhetők be. Kettő, ifjúsági (12-18 éves korig) és felnőtt kategóriában indulhatnak a pályázók, makró, tájkép fotókkal vagys kisvideóval (max. 15 másodperc). 

A pályázat időtartama: 2022. január és szeptember 15 között zajlik. Évszakonkénti beküldési határidő: ősz 2022. január 30. ; tél 2022. március 31.; tavasz 2022. június 30.; nyár 2022. szeptember 15. A pályamunkákat a [email protected] e-mail címre várják. Eredményhirdetést az Erdők Hetén, az arborétum jubileumi rendezvényén tartják meg.

Az alkotásokat szakértő zsűri bírálja el, emellett szeptember 16-20. között közönségszavazás is lesz a Kecskeméti Arborétum és a Vackor Vár Erdei Iskola Facebook oldalain. Bővebb információ: www.kefag.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában