Anna Karenina

2021.11.15. 13:06

Teltházas előadással tért vissza Budapestre a Kecskemét City Balett

Barta Dóra érdemes koreográfiájával, az Anna Karenina előadással érkeztek Budapestre a kecskeméti táncművészek.

Bajáki Zsanett

Forrás: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Oda visszatérni mindig öröm, ahol szívesen látják az embert. Ezt tapasztalhatta meg szombaton a Kecskemét City Balett, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tánctagozata is Budapesten, a Nemzeti Táncszínházban, ahová Barta Dóra érdemes koreográfiájával, az Anna Karenina előadással érkeztek a kecskeméti táncművészek.

Ráadásul nem is először, hiszen már többször láthatta az érdeklődő közönség a kecskeméti produkciót. Ennek ellenére – vagy éppen ezért – telt házas előadással ünnepelhette a KCB a visszatérést Magyarország kortárs táncművészetének központjába.

Fotó: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

A bemutatott koreográfia – hasonlóan az eddigi budapesti előadásokhoz – most is óriási sikert aratott. A közönség percekig tartó zúgó tapssal ünnepelte a táncművészeket, akik nem hosszú időre búcsúztak a Nemzeti Táncszínháztól, hiszen 2021. december 2-án 15 órai kezdettel a „Hamupipőke” előadással tér vissza Budapestre a Kecskemét City Balett.

Fotó: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!