Kecskemét

2021.04.19. 12:54

Dragomán György és Szabó T. Anna együtt mesél a könyveikről

Országos hírnevű írópáros – Dragomán György és Szabó T. Anna – előadása hallgatható meg online a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár „Nem középiskolás fokon…” rendezvénysorozatának keretében.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A két kortárs író jól ismert a hazai kultúraszerető közönség körében. A Főzőskönyv és Szabadulógyakorlat című könyveikről maga az írópáros kérdezi egymást saját nappalijába invitálva a nézőket.

A kétszer fél órás előadást április 20-án, kedden 10 órától egészen április 21-én, szerdán 19 óráig a kifejezetten erre az alkalomra létrehozott, családias és meghitt hangulatú Facebook-csoportban látható. Csak ebben az időpontban, sem előtte, sem utána. Fontos azonban, mivel zárt csoportról van szó, mindenképp igényelni kell a tagságot ahhoz, hogy a videókat a megadott intervallumban megtekinthető legyen.

Azok, akik szeretnék elolvasni Dragomán György Főzőskönyv vagy Szabó T. Anna Szabadulógyakorlat című kötetét, az írók más műveivel egyetemben ki tudják kölcsönözni a Katona József Könyvtárból, az Ablak-kölcsönzés szolgáltatás keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!