online közvetítés

2021.03.26. 14:11

Koncertet ad a Liszt Ferenc Kamarazenekar Kecskeméten

Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központ március 31-én, szerdán 19 órától egy ingyenes komolyzenei koncerttel várja a zenebarátokat.

Sebestyén Hajnalka

A Liszt Ferenc Kamarazenekar lép színpadra az intézmény dísztermében üres nézőtér előtt, a koncertet a közönség online közvetítés keretében hallgathatja meg.

A jelenlegi járványhelyzet miatt a koncerttermek ajtói bezáródtak egy időre, azonban a Filharmónia Magyarország közönsége előtt új lehetőség nyílik meg virtuális koncertélmények formájában.

A Liszt Ferenc Kamarazenekar Kecskeméten, a Hírös Agóra Kulturális Központ színpadán ad koncertet szerdán 19 órakor, sajnos – az ismert okok miatt – üres nézőtér előtt. Az online közvetítés segítségével azonban az érdeklődő közönség is részese lehet ezzel egy időben a komolyzenei eseménynek.

A Liszt Ferenc Kamarazenekar több mint fél évszázada állandó szereplője a klasszikus zenei élet nemzetközi elitjének, így méltán tartják világszerte a kamarazenekari műfaj egyik legjobb képviselőjének. A 2016 óta Tfirst Péter által vezetett együttes évről évre a világ legjelentősebb koncerttermeiben, elsőrangú szólisták közreműködésével lép színpadra, akik a nagy fokú precizitás, műfaji sokoldalúság és alkalmazkodóképesség miatt előszeretettel dolgoznak együtt a zenekarral.

Műsorukban felcsendülnek Mozart, Bach és Beethoven művek.

A koncert megtekintése díjtalan. A közvetítés elérhető a Filharmónia Magyarország Facebook és " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Youtube csatornáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!