kecskemét

2020.11.24. 11:41

Hodován Milán zeneszerzőre már lehet szavazni

Újabb siker elé néz a kecskeméti születésű Hodován Milán, kortárs zeneszerző. A Pannónia Filmstúdió nemzetközi zeneszerző versenyén bekerült a legjobb tíz közé. A szerzeményekre december 1-jéig szavazhat a közönség az internetes oldalon.

Sebestyén Hajnalka

Hodován Milán

Forrás: Beküldött fotó

Hodován Milán kortárs zeneszerző hazai és európai kiváló eredményeiről már korábban is írtunk. Legutóbb, októberben az Artisjus kösziadalt! versenyén második helyen végzett.

Milán ezekben a napokban ismét nemzetközi szinten méretteti meg magát. A Pannónia Filmstúdió idén is meghirdette nemzetközi zeneszerző versenyét. Ebben az évben a Kincsem című nagy sikerű magyar film egy nyolc perces részletére kellett zenét szerezni a versenyzőknek. Anonim módon döntötték el, hogy a világ bármely pontjáról jelentkező közel 100 versenyző közül, ki kerül az első 10-be. Milán bekerült.

Az első 10 zeneszerző műveiből egy nemzetközi, szakmai zsűri dönti el az első három helyezettet. Emellett lesz közönségszavazat, azaz közönség díj is, melyet az olvasók befolyásolhatnak szavazataikkal a következő honlapon:

https://www.pannoniastudio.com/hu/verseny

Hodován Milán
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!