KALOCSA

2020.10.12. 12:25

Elmarad az előadás, visszaadják a jegyek árát

A Kalocsai Színháznak több programja is elmaradt a koronavírus-járvány miatt, és nem mindegyiket sikerül pótolni.

Gábor János

Bár az őszi időszak pótelőadásainak nagy része rendben lement, a Legénybúcsú című, kétfelvonásos vígjátékot ebben az évben már nem tudták újra műsorra tűzni.

– A tavaszi évad utolsó előadása lett volna a Legénybúcsú, április 1-jén, de a veszélyhelyzet miatt kénytelenek voltunk lemondani. Megpróbáltunk pótelőadást rendezni, de a járvány ezúttal is keresztülhúzta a számításainkat: az idei évre már nem tudtunk újabb dátumot egyeztetni – mondta el Stadler Ferenc, a Kalocsai Művelődési Központ és Könyvtár intézményvezető-helyettese. – Arra a döntésre jutottunk, hogy megtérítjük a megvásárolt jegyek és bérletek árát – tette hozzá.

A kiadott belépők visszaváltására október 16-ig biztosítanak lehetőséget, a Kalocsa és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. Szent István király út 35. szám alatti irodájában, a városháza főbejárata mellett. Stadler Ferenc figyelmeztetett: csak abban az esetben tudják kifizetni a jegyek és bérletek árát, ha azok eredeti példányát a vevő fel tudja mutatni. A Kalocsai Színház egyébként nem marad előadás nélkül, hiszen az őszre meghirdetett A baba, Miro Gavran körülbelül kétórás kortárs darabja mindenképpen látható lesz ok­tóber 17-én.

A horvát drámaíró művének magyar feldolgozását a Karinthy Színház és a Budapesti Operettszínház készítette, Szabó P. Szilveszter és Földes Eszter főszereplésével, előbbi rendezésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!