Holló László Képzőművész Kör

2020.06.23. 13:25

Benépesült a félegyházi művésztelep

A felújított városközpont volt a témája a negyedik alkalommal a Borsihalmi Művésztelepen megrendezett alkotói hétvégének, amelyen elsősorban a Holló László Képzőművész Kör tagjai vettek részt.

Vajda Piroska

A Holló László Képzőművész Kör tagjai minden évszakban megrendezik alkotói hétvégéjüket

Forrás: PN

Az ország különböző tájairól érkezett több mint húsz alkotó három napon keresztül ismerkedett különféle művészeti technikákkal, mint például a festéssel, grafikával, nyomtatással. A hétvégén született alkotásokat a tervek szerint augusztusi kiállításukon tekinthetik meg az érdeklődők Kiskunfélegyházán, a Petőfi téri műterem-galériában – tájékoztatta hírporálunkat Tóth Tamás, a képzőművész kör alkotója.

Azt is megtudtuk, hogy a járványhelyzet okán bevezetett szigorítások feloldásával lehetőségük nyílik arra, hogy folytassák nyitott műhelyeiket. Így június 27-én, szombaton Vakulyáné Varga Erika segítségével a selyemfestéssel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, míg július 11-én, szombaton a hidegtűnyomatok készítésébe Tóth Tamás segítségével nyerhetnek bepillantást. A foglalkozásokat mindkét alkalommal 9–17 óra között tartják.

A Holló László Képzőművész Kör tagjai minden évszakban megrendezik alkotói hétvégéjüket
Fotó: PN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!