Kalocsa

2020.05.30. 15:32

Bejelentették a virtuális fesztivál összes vendégét

A hagyományosan június első hétvégéjére tervezett jótékonysági művészeti fesztivál idén elmarad, a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések miatt. A főszervező, Lakatos György úgy döntött, hogy Otthonról az otthonokba címmel virtuális műsort hirdet, arra az időpontra, ami az idei rendezvénysor nyitónapja lett volna.

Gábor János

Lakatos György ezúttal formabontó rendezvényre készül

Forrás: PN

A június 5-én este nyolckor kezdődő online összművészeti fesztivál szereplőit fokozatosan kezdték el bejelenteni az elmúlt hetekben, majd szerdán nyilvánosságra hozták az összes nevet. A fellépő művészek között hazai és nemzetközi hírességek egész sora jelent meg: színészek, zenészek, énekesek jelentkeznek be a várhatóan többórás műsorban.

Lakatos György az online előadást is közvetítő Hokedli Stúdió című vlog élő adásában rántotta le a leplet az összes fellépőről. A végleges névsor – a bejelentések sorrendjében: Rost Andrea, Presser Gábor, Máté Gábor, Dés László, Perényi Miklós, Zorán, Kokas Katalin és Kelemen Barnabás, Bródy János, Tenki Réka és Csányi Sándor, Wolf Péter és Balogh József, Nagy Péter, Kocsis Krisztián, Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos, Snétberger Ferenc, az Örkény Színház művészei (köztük Mácsai Pál és Nagy Zsolt), Várjon Dénes, Malek Miklós, Gőz László és Lukács Miklós, Lakatos Ágoston és Lakatos György, Nagy-Kálózy Eszter (akihez nem kizárt, hogy Rudolf Péter is csatlakozik), valamint a Bikini zenekar, akik egyébként is koncerteztek volna az idei Kék Madáron.

A Lakatos György budaörsi házából jelentkező közvetítés során kifejezetten erre az alkalomra rögzített produkciók váltogatják majd egymást. A szervezők azt kérik a nézőktől és a beteg gyerekek gyógykezelését támogató Kék Madár Alapítvány szimpatizánsaitól, hogy az online fesztivál ideje alatt (és nyilván később is) legalább egy átlagos koncertjegy árát (2500 forint) utalják át a szervezet bankszámlájára. Részletek a kekmadar.hu-n és a „Kék Madár Fesztivál Kalocsa” Facebook-oldalon.

Fotó: facebook.com

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!